Rhaa holder sommer lukket indtil 2. august 2024, vi har derfor midlertidigt lukket for bestillinger i shoppen. Vi håber at se dig igen efter d. 2. august. Med ønske om en god sommer til alle!

KARMA SKINDTASKE – MISTY

899,00 DKK

AMLOU

Lækker håndlavet skindtaske med flere funktioner, fremstillet af overskudslæder fra modeindustrien. Kan hænges på væggen til opbevaring af vanter og huer i entreen, på børneværelset til legesager, i soveværelset eller hos teenageren til magasiner eller noget helt andet. Skindtasken kan også bruges som skuldertaske, hvis du sætter dit ynglings tørklæde i messingringene.

Da Karmatasken laves af overskudslæder, kan der forekomme skønhedsfejl, små ridser og rifter i læderet, men aldrig huller. Hver taske er unik, og udvalget er begrænset pr farve.

AMLOU er opkaldt efter en eksklusiv marokkansk delikatesse, forbundet med nydelse, luksus og ægthed. Alle værdier den danske designvirksomhed efterlever med succes i produktionen af deres smukke produkter. AMLOU er B corp certificeret og har som mærkesag at fremme ligestilling og udvise ansvarlighed. AMLOUs koncept er bygget op om zero waste tankegang og grøn cirkulær balance til gavn for både natur og mennesker.

 

Materiale: Læder

Højde: 46 cm

Bredde: 39 cm

Dybde: 14 cm